100.Yıl Gazi Ortaokulu

Vizyon: 100.YIL GAZİ ORTAOKULU OLARAK;YURT İÇİNDE VE DIŞINDA MENSUBU OLMAKTAN ÖVÜNÇ DUYULAN,VERECEĞİ EĞİTİM ÖĞRETİM,ÜRETECEĞİ BİLGİ,TEKNOLOJİ VE SANATLA ÜLKEMİZİ ÇAĞDAŞ UYGARLIK DÜZEYİNİN ÜZERİNE ÇIKMASINA KATKIDA BULUNACAK LİDER,KARARLI,DİSİPLİNLİ,ŞEFKATLİ,YENİ NESLİ DÜŞÜNEN,İLERİCİ,PES ETMEYEN,ARAŞTIRMACI,ÖRNEK TEŞKİL EDEN BİR OKUL OLMAKTIR..

Misyon: 100.YIL GAZİ ORTAOKULU;EVRENSEL DEĞERLER IŞIĞINDA,BİLİM,TEKNOLOJİ VE SANAT BİRİKİMİNDEN YARARLANARAK,ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN ÜSTÜN NİTELİKLİ BİREYLER YETİŞTİRMEYİ,ARAŞTIRMA,PROJE HAZIRLAMA VE SUNMA,EĞİTİM VE HİZMET ALANINDAKİ ÜRETİMİNİ TOPLUM YARARINA SUNMAYI GÖREV EDİNMİŞTİR..ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARI DOĞRULTUSUNDA ONURLU,HAYSİYETLİ,DEĞERLERİNE DÜŞKÜN,ZEKİ ÇEVİK VE AYNI ZAMANDA AHLAKLI ,BAŞI DAİMA DİK NESİLLER YETİŞTİRMEYİ BİRİNCİ HEDEF EDİNMİŞTİR.

Saatler: 08:40-15.30
Servis Bilgisi: Öğretmenler, öğretmen servisiyle gidiş-geliş yapmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak 4006 bilim fuarı yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuzda ilkokul ve ortaokul kademeleri tek müdürlük olarak aynı bahçede farklı binalarda eğitim-öğretim görmektedir.

WEB - https://haskoy100yilgazioo.meb.k12.tr

Adres - Sunay Mah. Gazi Cad. No22 Hasköy/MUŞ

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Muş iline en yakın ilçe olan Hasköy´ün merkez okullarından biridir.

Adres - Sunay Mah. Gazi Cad. No22 Hasköy/MUŞ

Ulaşım Okulumuza il merkezinden ulaşım 20 dakikada bir kalkan servis araçları ile rahat bir şekilde yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İlçe Merkezinde Bulunmaktadır.Okulumuzun Muş İl Merkezine Uzaklığı 20 km´dir.